Werkwijze

Het is verstandig om tijdig je afspraak (minimaal 3 maanden voor je trouwdatum) vast te leggen ivm drukte rond de zomermaanden en de uitgestelde bruiloften van afgelopen jaren. Ik streef ernaar om binnen 3 weken je bruidsjurk vermaakt en klaar te hebben.

Waar moet je rekening mee houden:
– schoenen, lingerie en eventueel hoepel meenemen tijdens de passessies
– de eerste pas afspraak duurt ongeveer 45 minuten
– max 1 persoon extra meenemen tijdens je afspraken
– vermaakkosten voor het op maat maken van bruidskleding liggen gemiddeld tussen € 170,- en € 200,-. Dit is exclusief modelsveranderingen zoals sleep inkorten, strapless maken, kraaltjes en glitters extra, vetersluiting achter, halter- of schouderbandjes laten maken.

Zodra je kleding is afgespeld en we de mogelijkheden hebben besproken, zijn de vermaak- en veranderkosten ook bekend.
De kosten hiervoor verschillen per jurk; een kanten jurk met vele lagen tulle is natuurlijk bewerkelijker dan enkelvoudige satijn.

Bij de 2e afspraak ( 20 à 30 minuten) worden alle veranderingen gecontroleerd, is je bruidsjurk (indien gewenst) gestreken en kan deze meegenomen worden mits alles goed is. Wanneer het nog een kleine aanpassing betreft, kan je hier op wachten en anders wordt er een vervolg afspraak gemaakt.
Ook hier geldt natuurlijk schoenen en lingerie meenemen en max 1 persoon extra tijdens de afspraken.

Bij zwangere bruiden zal de eerste passessie pas 3 weken voor de trouwdatum plaatsvinden en het ophalen van de kleding gebeurt een paar dagen voor de grote dag ivm je groeiende buik.