Atelier

Steeds meer aanstaande bruiden kopen hun bruidsjapon in outlet stores, via internet op webshops of marktplaats.
Vaak is hier geen mogelijkheid tot het op maat maken van de kleding; vind dan maar eens een vakbekwaam atelier dat haar werk verstaat.
Dan ben je hier aan het juiste adres!
Het mogen werken met de mooiste stoffen en bij kunnen dragen aan de mooiste dag van jouw leven is een ware passie van mij geworden.
Of het nu gaat om het verkleinen van een bruidsjurk van maat 46 naar maat 42, het model van je jurk compleet veranderen of misschien wel de vintage bruidsjurk van je moeder omtoveren tot een modernere versie; bijna alles is mogelijk mits de jurk ervoor geschikt is.
Je jurk nieuw in de winkel gekocht, op internet of misschien wel geleend? Alles behandel ik met dezelfde zorg.

Wanneer je je droomjapon hebt gevonden, kun je telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken voor de eerste passessie. Ook al staat je jurk nog in bestelling bij de desbetreffende bruidsmodezaak, is het verstandig alvast een afspraak in te plannen, aangezien de zomermaanden erg druk zijn.

Voor zwangere bruiden maak ik ook de bruidsjapon op maat. In feite is elk model bruidsjurk, top, rok of broek geschikt te maken voor de zwangere bruid. Door middel van aanpassingen is er heel veel mogelijk.

Wil je meer informatie of een pasafspraak maken in Nederweert, neem dan contact op.