Werkwijze atelier

Wanneer je jou droomjurk hebt gevonden, kun je telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken voor de eerste passessie. Ook al staat je jurk nog in bestelling bij de desbetreffende bruidsmodezaak, is het verstandig alvast een afspraak in te plannen (minimaal 3 maanden voor jullie trouwdatum) ivm drukte rond de zomermaanden. Ik streef ernaar om binnen 3 weken je bruidsjurk vermaakt en klaar te hebben.

Waar moet je rekening mee houden:
– schoenen, lingerie en eventueel hoepel meenemen tijdens de passessies
– de eerste pas afspraak duurt ongeveer 45 minuten
– max 1 persoon extra meenemen tijdens je afspraken
– vermaakkosten voor het op maat maken van bruidskleding liggen gemiddeld tussen € 195,- en € 250,-. Dit is exclusief modelsveranderingen zoals sleep inkorten, strapless maken, decoletté verlagen, kraaltjes en glitters extra enz.
Zie de prijslijst voor meer informatie.

Zodra je kleding is afgespeld en we de mogelijkheden hebben besproken, zijn de vermaak- en veranderkosten ook bekend.
De kosten hiervoor verschillen per jurk; een kanten jurk met vele lagen tule is natuurlijk bewerkelijker dan enkelvoudige satijn.

Bij de 2e afspraak ( 20 à 30 minuten) worden alle veranderingen gecontroleerd, is je bruidsjurk (indien gewenst) gestreken en kan deze meegenomen worden mits alles goed is. Wanneer het nog een kleine aanpassing betreft, kan je hier op wachten en anders wordt er een vervolg afspraak gemaakt.
Ook hier geldt natuurlijk schoenen en lingerie meenemen en max 1 persoon extra tijdens de afspraken.

Voor zwangere bruiden maak ik ook de bruidsjapon op maat.
De eerste passessie zal pas 3 weken voor de trouwdatum plaatsvinden en het ophalen van de kleding gebeurt een paar dagen voor de grote dag ivm je groeiende buik.

Wil je meer informatie of een pasafspraak maken in Nederweert, neem dan contact op.